Over Ons

StockFrog is een webshop met een constant veranderend assortiment. Wij kopen onze producten in op basis van de huidige trends. Op basis van de verkoopsnelheid bepalen we de prijs; hoe beter een product verkoopt, hoe goedkoper we het kunnen aanbieden. Wij kopen voorraden in grote hoeveelheden in, en nemen onze producten direct af bij de producent, waardoor we de prijs zo laag mogelijk kunnen houden. Wij bieden standaard de laagste prijs!
Doordat wij ons assortiment klein houden zijn de kosten voor opslag van onze producten beperkt, wat de verkoopprijs ten goede komt. De meeste van de producten die wij aanbieden zullen nadat ze zijn uitverkocht niet meer terugkeren, dus wees er snel bij want op=op!
Bij Stockfrog betaal je nooit meer dan 2,95 euro verzendkosten en mag je een product, mits nog in de oorspronkelijke verpakking, altijd binnen 14 dagen retourneren. Wij verzenden alle bestellingen via PostNL.
Om altijd op de hoogte te blijven van het huidige assortiment kun je ons volgen via Twitter en Facebook, en via de nieuwsbrief, waarvoor je je kunt inschrijven op de homepage. Wij geloven niet alleen in goedkope producten, maar ook in goede service.
Met eventuele vragen kunt u terecht bij onze helpdesk, die u elke werkdag tussen 10:00 uur en 18:00 uur kunt bereiken.